Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu şekilleniyor

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova Anadolu İmam Hatip Lisesi için yapılan Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu şekillenmeye başladı.

        Öğrencileri başarıya teşvik etmek amacıyla çeşitli projeler gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi okullara spor salonu inşa ederek spor alanı ihtiyaçlarını da karşılıyor. Bu doğrultuda Çayırova ilçesinde yapımı devam eden Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu şekillenmeye başladı. Eğitime katkısını her alanda sürdüren Büyükşehir Belediyesi Çayırova Anadolu İmam Hatip Lisesi için spor salonu inşa ediyor. Şehit Er Mücahit Okur'un adının verileceği spor salonunda inşaat çalışmaları sürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen projede, kenet sistem çatı imalatları, duvar işleri, cephe kaplama ve elektrik uygulamaları devam ediyor.

        Salonun zemin katında 28 çarpı 15 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 18 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. 220 kişilik tribünün olacağı salonda antrenör odası, soyunma odaları, duşlar ve tuvaletler ve büfe bulunacak. Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen ve bin 600 metrekare kapalı alana sahip salonun birinci katında diğer spor faaliyetlerinin de yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon yer alacak.

        Salonun yapımında 33 ton demir, bin 840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, 15 ton hasır çelik, yaklaşık bin metreküp hazır beton kullanılacak.

        (KK-GY-Y)

        31.05.2017 12:12:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler