Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çarşıbaşılılar'a iftarda Yavuz Grup Yolu müjdesi

        (Fotoğraflı)

        TRABZON (İHA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşıbaşı ilçesinde iftar yemeği verildi.

        Pazar yerinde gerçekleştirilen halk iftarına yüzlerce kişi katılırken, iftarın ardından Çarşıbaşılılar'a seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yavuz Grup Yolu'nun tümüyle yapımı için ihale sürecini başlattıklarını kaydetti. Gümrükçüoğlu, "Evlerinizde rahatça iftar yapabilecekken 'Ramazan birliktir-beraberliktir' diyerek buraya teşrif ettiniz. Allah Teâlâ hepinizden razı olsun. Bu vesile ile 'terörle mücadele eden bütün güvenlik güçlerimize, askerimize, polisimize Allah yardım etsin, inşallah güçlerini arttırsın' diye dua ediyoruz. Onlar vatanımızı milletimizi korumak için canlarını ortaya koyuyorlar Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak Yavuz Grup Yolu denilen büyük yolun tamamen yapılması ihalelerini başlattığımızı da böylece bilgilerinize sunmak istiyorum. Allah devletimize milletimize zeval vermesin, biz bu birlikteliği muhafaza ettikten sonra yolumuz açıktır" diye konuştu.

        Çarşıbaşı Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz da konuşmalarında Büyükşehir Belediyesi'ne Çarşıbaşı'na olan katkılarından ötürü teşekkür ettiler. Başkan Yılmaz, KTÜ'nün Çarşıbaşı'na yüksekokul kurma kararı aldığını da hemşehrilerine müjdeledi.

        (BK-ÖS-Y)

        31.05.2017 12:18:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler