Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERÜ'de Erişilebilir-Engelsiz Kampüs etkinliği

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından 'Erişilebilir-Engelsiz Kampüs İçin Stratejiler' konulu panel düzenlendi.

        Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen etkinliğe; Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Aslantaş, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ozan Hovardaoğlu, Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Seda Çalışır Hovardaoğlu, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu Mimari Restorasyon Anabilim Dalı Öğr. Gör. Fulya Sınacı Özfındık'ın yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

        Mimarlık Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan 'Kampüste Engelsiz Miyiz?' konulu serginin gezilmesiyle başlayan etkinlikte daha sonra panele geçildi.

        Panelde, Doç. Dr. Ozan Hovardaoğlu, 'Kampus Planlama Deneyimleri ve Erişilebilirlik', Doç. Dr. Seda Çalışır Hovardaoğlu, 'Kampus Planlama ve Erciyes Üniversitesi Engelsiz Kampus için Farkındalık Çalıştayları', Öğr. Gör. Fulya Sınacı Özfındık ise 'Engelsiz Üniversitesi Çalıştayşları: 11. Engelsiz Üniversiteler Çalıştayı Deneyimi' konusunda sunum yaptı.

        (SK)

        31.05.2017 12:19:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler