Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Musa Işın şehit ailelerini unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran ilçeleri arasında bulunan Tendürek Dağı kırsalında geçtiğimiz yıl şehit olan güvenlik korucularının ailelerini ziyaret etti.

        Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın'a eşi Tuba Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan ve eşi Zeynep Akhan ve İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel eşlik etti. Tendürek Dağı Gökçebulak Köyü mevkisinde geçtiğimiz yıl 15 Eylül'de PKK ile çıkan çatışmada şehit olan güvenlik korucularının ailelerini ziyaret eden Işın ilk olarak Gökçebulak Köyü'nde şehit güvenlik korucusu Engin Zerek'in baba ocağına giderek aile fertleriyle bir araya geldi. Şehidin çocukları ve eşiyle bir süre sohbet eden Tuba Işın, şehidin çocuğuna altın taktı. Şehidin çocuklarına çeşitli hediyeler veren Işın çifti daha sonra aynı gün şehit olan güvenlik korucusu Mehmet Bakındı'nın ailesini ziyaret ettiler. Şehidin ailesiyle yakından ilgilenip sohbet eden Işın çifti son olarak şehit güvenlik korucusu Müslüm Zerek'in ailesine giderek başsağlığı dileklerinde bulundular. Geçtiğimiz yıl 15 Eylül'de PKK terör örgütü ile Tendürek Dağı kırsalında çıkan çatışmada 7 güvenlik korucusu ve 1 uzman çavuş şehit olurken, 4 asker ve 2 vatandaşta yaralanmıştı.

        (AG-AT-Y)

        31.05.2017 12:42:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler