Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilerin yıl sonu resim sergisi

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde anaokulu öğrencilerinin yıl içerisinde yaptıkları resimler ilgi gördü.

        Okulun 4 ve 5 yaş grubu öğrencileri tarafından serbest zaman, fen-doğa etkinlikleri ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yapılan resim sergisine özellikle öğrencilerin aileleri büyük ilgi gösterdi.

        öğrencilerinin yıl boyunca sınıflarda yaptığı resimler, süslemeler ve el işleri yapılan yıl sonu etkinliğiyle sergilendi.

        Sergilenen eserlerin öğrencilerin kendilerini ne kadar geliştirdiğini gösterdiğini vurgulayan Altıntaş Zafer İlkokulu Müdürü Mehmet Uygun, ''Anaokulu öğrencilerimiz için yapacağınız gösteriler, etkinlikler ve güzellikler yeni bir adım olacak. Gelecek sene ilkokula merhaba diyecekler. Günden güne büyüyen çocuklarımız sergiledikleri birbirinden güzel resimler ve el işleri ne kadar çok yetenekli olduklarının kanıtıdır. İnşallah geleceğe dönük evlatlarımıza güzel bir dünya bırakmak, huzurlu ve barış dolu bir memleket bırakmak bizlere nasip olur. Çünkü orta vadede biz bayrağı onlara devredeceğiz. Bu serginin açılışında çok büyük emeği olan Anaokul öğretmenlerimiz Gönül Akar ve Diğdem Sancak'a teşekkür ediyorum. Sergide emeği bulunan 35 minik öğrencimizi candan kutluyorum'' ifadelerini kullandı. (YD-EFE)

        31.05.2017 13:06:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler