Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz Belediyespor teniste de iddialı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Akdeniz Belediyespor Tenis Kulübü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği artı 13 yaş Tenis Turnuvasında ödüllerin sahibi oldu.

        Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği turnuvaya katılan Akdeniz Belediyespor'un 4 sporcusu, gruplarında derece elde ederek ödülleri topladı. Farklı branşlarda binlerce sporcuya ev sahipliği yapan Akdeniz Belediyespor'da başarı çıtası her geçen gün daha yükseğe taşınıyor. Son olarak başarılarına bir yenisini daha ekleyen Akdeniz Belediyespor Kulübü Tenis Şubesi, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Tenis Turnuvasına katılarak önemli derecelere imza attı.

        Yenişehir ilçesinde bulunan Mersin Tenis Kompleksinde yapılan tenis müsabakaları sonunda, başarı gösteren sporcular ve elde ettikleri dereceler ise şöyle; Birinci grup kızlar kategorisinde Nermin Dede birinci olurken, Sumeyra Fatma Kurt ikinci oldu. İkinci grup erkekler kategorisinde ise Ahmet Can Yücel ikinci olurken, Deniz Cam üçüncü oldu. Antrenör Cevdet Özdemirtaş yönetimindeki Tenis Şubesi, Ümit Yaşar Oğuzcan Kompleksi içerisinde yer alan Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesislerinde yaklaşık 60 sporcu ile çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda üniversitelerin beden eğitimi öğretmenliği programına tenis kategorisinden katılacak olan spor lisesi öğrencileri için kurs ve eğitimler düzenleniyor. Tenis Şubesi yetkilileri, mümkün olduğunca fazla sayıda turnuvaya katılarak sporcuların turnuva deneyimi kazanmalarını hedeflediklerini ifade ettiler. Yılın 12 ayı tenis eğitimlerinin devam ettiğini hatırlatan şube yetkilileri, eğitimlerin tenis sporuna ilgi duyan herkese açık olduğunu da sözlerine eklediler.

        "Gençlerimize yeni spor tesisleri kazandıracağız"

        Akdeniz Belediyesi olarak gençlerin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesini sağlamak ve onları özellikle madde bağımlılığı gibi alışkanlıklardan uzak tutmak için bir çok proje gerçekleştirdiklerini ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, "Sokağın zararlı etkilerinden uzak tutmanın en etkin yollarından biri de gençleri spora yönlendirmektir. Bu amaç doğrultusunda, mevcut spor sahalarına yenilerini ekleyerek gençlerimize güzel spor tesisleri kazandıracağız. Böylece gençlerimiz sportif etkinliklere daha kolay ulaşma olanağı bulacaktır. Çünkü spor, kardeşlik duygularını pekiştiren, insanları birbirine yaklaştıran bir olgudur. İnanıyorum ki, bu sahalardan geleceğin başarılı sporcuları yetişecektir. Biz Akdeniz Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Çocuklarımızın çağdaş, kaliteli alanlarda spor yapmalarını sağlayacağız. Başarılı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi de ödüllendireceğiz" dedi.

        (HSK-Y)

        31.05.2017 13:12:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler