Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Talas Belediyesi'nden iftar programı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Talas Belediyesi Talas'ta bulunan Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi'ne iftar yemeği verdi. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu verilen iftar yemeğinde İhtisas Merkezi'nin yöneticileri ve öğrencileri ile bir araya geldi.

        Ramazan ayının birlik, beraberlik, hoşgörü, rahmet ve bereket ayı olduğunu belirten Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Bizim dinimiz muhteşem bir din. Avşar, Çerkez, Türk, Kürt ayrımı yapılmadan bir arada oluyoruz. İslamiyet'e şuanda herkesin çok ihtiyacı var. Bunun bilincinde çalışmamız lazım. Tabi ki camiler, kuran kursları, okullar yapacağız. Bir insanı çok iyi yetiştirmek lazım. Bu noktada sizlere büyük görevler düşüyor. Ne kadar güzel hizmetler yaparsak o kadar güzel sonuçlar alırız. Bizde belediye olarak yaptığımız tüm işlerimizi kaliteli yapmanın peşindeyiz. Bu gibi iftar etkinlikleri birlik, beraberlik ve gönül bağlarını güçlendiriyor. Bu kapsamda Ramazan-ı Şerifin tüm insanlığa huzur, sağlık, bolluk ve bereket getirmesini dilerim." dedi.

        İslam'a hizmet eden cami ve kuran kursları yaptığı için Başkan Palancıoğlu'na teşekkür eden Dini Yüksek İhtisas Merkezi Şube Müdürü Reşat Özalp ise, "Başkanımızın camiler ve, kuran kursları yapıyor. Kendisinin tüm İslam hizmetlerine örnek işler yapması bizleri çok mutlu etmiştir. Biz kendisine dua ve teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hizmetlerinizde başarılarınız daim olsun." diye konuştu.

        (AÖ-Y)

        31.05.2017 14:15:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler