Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirden Siverek'te iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Ramazan programını kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Sivereklileri aynı sofrada ikinci kez buluşturdu. Siverek Ağaçhan Parkta düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

        Siverek ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ikinci iftar davetine katılan Siverekliler, Mahmut Durgun'un okuduğu ilahiler eşliğinde iftar yapıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar'ın da katıldığı Büyükşehir Belediyesi'nin iftarına binlerce kişi katılarak Ramazan ayının manevi havasını yaşadı. Siverekliler, düzenlenen etkinlik ve bölgeye sunulan hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

        (AK-SD-Y)

        31.05.2017 14:51:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler