Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kale; "Bu Ramazan'da da biriz, beraberiz"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından mübarek Ramazan ayı münasebetiyle her yıl kurulan Ramazan iftar sofrası geleneği bu yıl da sürdürüldü.

        İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale öncülüğünde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla kurulan iftar sofrasında her gün yaklaşık bin 500 vatandaşa iftar yemeği ikram ediliyor.

        İncirliova Belediyesi Kapalı Pazaryerinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlara ikram edilen iftar yemeğinin yanı sıra yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi olup da çeşitli nedenlerden dolayı etkinliğe katılamayan yaklaşık 150 ailenin evine yemek servisi 350 aileye de gıda yardımında bulunduklarını söyledi. Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu vurgulayan Başkan Kale; "İncirliova Belediyesi olarak temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra yardımlaşma geleneğimize de sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda her akşam kurduğumuz Ramazan iftar sofrasında yaklaşık bin 500 vatandaşımızla birlikte iftarımızı açıyoruz. Bunun yanı sıra yaşlı engelli ya da ihtiyaç sahibi olup da iftar soframıza katılamayan 150 ailemizin evine sıcak yemek, 350 ailemize de gıda yardımında bulunuyoruz. Bu hizmetleri gerçekleştirmemizde bizlere maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İncirliova Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu mübarek Ramazan ayında da vatandaşlarımızla biriz beraberiz. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayının Türk - İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

        Ramazan iftar sofrası ve sosyal yardımların yanı sıra Ramazan Şenlikleri de organize ettiklerini kaydeden Başkan Kale, İzmir Karşıyaka Tiyatro Mavi Ay Geleneksel Ortaoyunları Ekibinin gösterileriyle Ramazan'a renk katıyor.

        (MB-Y)

        31.05.2017 15:45:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler