Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitgazi'de 'Geleneksel İftar Buluşmaları' başladı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Seyitgazi Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşmaları Cevizli Mahallesi'nde başladı. Yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar programında, vatandaşlar hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

        Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın da, "Rahmet ve bereket ayında, bugün iftar soframızı Cevizli mahallemizde kurduk. Bir dilim ekmeği birlikte paylaşıyorsak, bir bardak suyu birlikte içebiliyorsak, birlikte ellerimizi yaradana açıp dua ediyorsak, bizden mutlusu yok. İftar soframız hayırlara vesile olsun" şeklinde konuştu.

        İftar vesilesi ile bir araya gelen vatandaşlar ise, bu iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.

        (MUR-KÇ)

        31.05.2017 16:19:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler