Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esenler'de çocukların Ramazan sevinci

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Esenler'de çocuklar iftarın ardından birbirinden eğlenceli etkinliklerin sergilendiği mobil sahne sayesinde doyasıya bir Ramazan yaşıyor.

        Esenler Belediyesi, ilçede yaşayan 7'den 77'ye herkesin Ramazan heyecanını coşkuyla yaşaması için birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştiriyor. Esenler Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçedeki çocuklar için "Ramazan Sevinci" adı altında çeşitli etkinlikler düzenliyor.

        Çocuklar, iftarın ardından mahalleleri tek tek gezen mobil sahne sayesinde animasyon gösterilerinden tiyatroya, kukla gösteriminden illüzyon şovlarına kadar birbirinden eğlenceli etkinliklerde doyasıya eğleniyorlar. Çocuklara özel etkinliklerin ardından alanda, çeşitli konserler de düzenleniyor.

        Hacivat Karagöz karavanı

        Yüzyıllardır süregelen geleneksel gölge oyunu Hacivat ile Karagöz, mobil araçta çocukların Ramazan sevincine eşlik ediyor. Esenler Dörtyol Meydan'da bulunan karavanda, çocuklar için özel olarak "Hacivat ile Karagöz" kukla gösterisi yapılıyor.

        (HB-BA-Y)

        31.05.2017 16:59:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler