Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Kırlı ve Uzan'dan Başkan Asya'ya ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ile Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'ya nezaket ziyaretinde bulundular.

        Başkan Asya, makamında ağırladığı Kırlı ve Uzan ile çeşitli konularda istişarelerde bulundular. Görev süresi içerisinde yapılan çalışmalarla ilgili Kaymakam Kırlı ve Uzan'ı bilgilendiren Başkan Asya, belediyecilik alanında misafirleri ile fikir alışverişinde bulundu.

        Kaymakam Kırlı ve Uzan, Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde gerçekleştirilen programlara verdikleri desteklerden dolayı Başkan Asya'ya teşekkür ettiler.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Asya, Malazgirt ve Bulanık için yapılacak hizmetlerde kendilerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Bulanık Belediyesi ile Keçiören Belediyesi arasında imzalanan kardeş belediye protokolüne değinen Başkan Asya, "Ankara Keçiören Belediyesi ile yapılan kardeş belediye protokolünün hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çok güzel ve anlamlı bir program gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın ekibiyle buraya gelmesi son derece önemli bir gelişmeydi. Aynı şekilde sizlerin de müthiş ev sahipliği ile ilçeye fayda sağlayacak bir protokole şahitlik ettik. İnşallah çok daha iyi hizmetlerle Bulanıklıları ihya edersiniz. Muş Belediyesi olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim" şeklinde konuştu.

        Malazgirt'te düzenlenen 5. Fetih Kupası programına değinen Başkan Feyat Asya, "Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde Okçular Vakfı öncülüğünde Malazgirt ilçemizde kapsamlı bir program gerçekleştirildi. İstanbul'dan gelen heyet ve etkinliğe katılan vatandaşlar çok güzel karşılandı. Emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Görev süreniz içerisinde önemli çalışmalara imza atıyorsunuz. Çok daha iyi hizmetler sunacağınıza inancım tamdır. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diler, ilçelerimiz için gereken desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

        Başkan Asya, ziyaret anısına Kaymakam Kırlı ve Uzan'a fincan takımı hediye etti. Belediye ziyaretinin ardından Başkan Asya, misafirlerine restorasyonu tamamlanan ek hizmet binası olarak kullanılacak olan Eski Hükümet Konağını gezdirdi.

        (NA-MSA-Y)

        31.05.2017 17:07:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler