Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akyazı Türbe sokakta yağmur suları kontrol altında

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Pazarköy Mahallesi Türbe sokakta yağmur ve sel gibi doğal afetlerin önüne geçmek ve mahallenin alt yapısını güçlendirmek amacıyla ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

        Geçtiğimiz yıllarda ilçede yaşanan sel felaketinin yeniden yaşanmaması ve yağışların artması sebebiyle çalışmaların büyük bölümünü kapsayan alt yapı güçlendirme uygulaması Akyazı Belediyesi Fen işleri ekiplerince ilçe genelinde aralıksız devam ediyor. Pazarköy Mahallesi Türbe Sokak mevkiinde alt yapıyı güçlendirmek ve yağmur sularını kontrol altına almak amacıyla 60 metre 800'lük büz döşeme işlemleri devam ediyor. Program dahilinde gerekli yerlere büz döşemesi ve kanal açma işlemleri ekipler tarafından yapılıyor.

        Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan yazılı açıklamada, "İlçemizin alt yapısı ve üst yapısı ile her yönü ile sorunsuz bir ilçe haline gelmesi için ekiplerimiz plan ve program dahilinde tespit ettikleri yerlerde aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda Akyazı'da yağmur ve su taşkınlarının her geçen dün daha da önüne geçerek alt yapısı daha da kuvvetli bir Akyazı oluşturmak için aralıksız olarak çalışıyoruz" denildi

        (RŞ-İÇ)

        31.05.2017 17:48:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler