Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sultanbeyli'de binlerce kişi iftar sofrasında buluştu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bakırhan

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli'de binlerce kişi cadde üzerine kurulan masalarda hep birlikte iftar yaptı.

        Sultanbeyli Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi'nde düzenlenen sokak iftarına katılan binlerce kişi ezanın okunmasıyla hep birlikte iftar yaptı. Fatih Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerine kurulan masalarda yapılan sokak iftarına binlerce Sultanbeylili katıldı. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar öncesinde masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti. İftar öncesinde okunan Kuran- ı Kerim tilavetini dinleyen vatandaşlar hep birlikte dua etti. Ezanın okunmasıyla oruçlarını açan Sultanbeylililer birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

        Sokak iftarlarıyla ilgili konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "Ramazan aynın gelmesiyle birlikte sokak iftarlarımızı kurduk. Gönül sofralarımıza hemşirelerimizi davet ettik. Bugün üçüncü mahallemiz olan Fatih Mahallemizin sakinleriyle bir araya geldik. Onlarla birlikte iftarımızı açtık. Rabbim huzur içerisinde Ramazan ayını geçirmemizi Sultanbeylimize milletimize devletimize nasip eylesin. Devletimiz için milletimiz için bugün de şehit olan kıymetli şühedamıza rahmet diliyoruz. Allah rahmet eylesin. Bütün terör örgütlerine lanet okuyoruz" dedi.

        (MB-YM-ÖZ-Y)

        31.05.2017 22:02:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler