Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Mersinli'den 13 şehit için taziye mesajı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli geçtiğimiz akşam Şırnak'ın Uludere ilçesinde kalkışından kısa bir süre sonra düşen askeri helikopterde şehit düşen 13 asker için bir taziye mesajı yayımladı.

        AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli geçtiğimiz akşam Şırnak'ın Uludere İlçesi Şenoba Beldesi yakınlarında askeri helikopterin kalkışından kısa bir süre sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşmesi sonucu şehit olan 13 asker için bir taziye mesajı yayımladı. Mersinli yayımladığı mesajında "Geçtiğimiz akşam Şırnak, Uludere' de kalkışından 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşen askeri helikopterde şehit düşen 13 vatan evladımıza rabbimden rahmet yakınlarına ve yüce Türk Milletine başsağlığı dilerim. Bu cennet vatan için hiçbir şekilde gözlerini kırpmadan şahadet şerbeti içen her bir şehidimiz, ülkemizin yarınlarının aydınlığına bir ışık olmaktadır. Aziz Türk Milleti şehitlerini her zaman yüreklerine gömerek ebediyete kadar yaşatmıştır ve ilelebet yaşatmaya devam edecektir. Geçtiğimiz akşam Şırnak Uludere'den üs bölgelerini denetlemek üzere havalanan helikopter Şenoba Beldesi üzerinde iken yüksek gerilim hattına takılarak düşmüştür. Üs bölgesi denetlemesine katılmak üzere helikopterde bulunan 23. Sınır Tümen Komutanı Aydoğan Aydınile2albay, 1 yarbay,1 binbaşı, 3 yüzbaşı, 1 üsteğmen, 2 başçavuş ve 2 uzman çavuşumuz şehit olmuştur. 13 şehidimizin arasında Akhisar ilçemizden de bir şehidimiz vardır. Akhisar ilçemizin şehidi Teknik Başçavuş Fevzi Kıral ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum, milletimizin başı sağolsun" ifadelerine yer verdi.

        (AY-Y)

        01.06.2017 09:15:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler