Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hint Düğünleri Zirvesi sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Sedat Temel

        ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Serik İlçesinde gerçekleştirilen İnventum Global ile Hindistan Etkinlik ve Eğlence Yönetimi Birliği (EEMA) tarafından düzenlenen Hint Düğünleri Zirvesi sona erdi.

        Türkiye'nin büyük Mice operatörlerinden İnventum Global ile EEMA tarafından düzenlenen Hint Düğünleri Zirvesi gala gecesi ve ödül töreni ile sona erdi. Antalya'nın 1.3 milyar nüfuslu Hindistan düğün pazarında turizm pastasından pay alması hedeflenen dev organizasyonda 100'ün üzerinde düğün operatörü yer aldı.

        4 gün süren organizasyonun açılış konuşması EMMA Başkanı Sabbas Joseph tarafından yapıldı. Geceyi sunan Hindistan'ın ünlü sunucusu Gıtıkka Ganju Dahar tüm katılımcılara teşekkür etti ve ödüllerini verdi. Gecenin sonunda sanatçılar Türkçe ve İngilizce şarkılarla konukları eğlendirdi.

        (ST-Y)

        01.06.2017 09:19:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler