Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malazgirt'te uçurtma şenliği

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt ilçesindeki Zübeyde Hanım Anaokulu tarafından uçurtma şenliği düzenlendi.

        1071 Zafer Anıtında düzenlenen uçurtma şenliğine Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı'nın eşin Sevil Kırlı, Zübeyde Hanım Anaokulu idarecileri, öğrenci velileri ve minik öğrenciler ile öğretmenleri katıldı. Anıtın çimlik alanında uçurtma uçurma heyecanı yaşayan minik öğrenciler doyasıya eğlendi. Öğrencilerle birlikte uçurtma uçuran veliler ise, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürlüğünün düzenlediği bu etkinlikten dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiler.

        Zübeyde Hanım Anaokulu Müdiresi Emine Hatun Arkaç, okul sonrasına da çok önem verdiklerini belirterek, "Okulumuzun bitmesine sayılı günler kaldı. Okul sonrası şenlikleri kapsamında bizde bugün uçurtma şenliği etkinliğini düzenledik. Okulumuzda eğitim gören 30 öğrencimiz ve velilerin katılımıyla çok güzel bir etkinlik organize etmiş olduk" dedi.

        Kızları Elif Aybüke ve Zeynep Kırlı ile etkinliğe katılan Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı'nın eşi Sevil Kırlı ise, "Çocukların etraflarına gülücük ve neşe saçtıkları bir günde bende yanıma iki kızımı alarak katıldım. Burada uçurtma uçuran minik kalplerin mutluluğuna tanık olduk. Bu tür güzel etkinliklerle anne ve babaların da mutlu oldukları bir güne vesile olmanın heyecanını hep birlikte yaşadık. Ben bir anne olarak, okul yönetimine böyle güzel bir etkinliği düzenledikleri için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (VE-MSA-Y)

        01.06.2017 09:44:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler