Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Çetin'den esnaf ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, iftar yemeğinden sonra esnafları ziyaret etti.

        Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, beraberindeki İlçe Emniyet Müdürü Murat Aydın ile iftardan sonra ilçe merkezinde açık bulunan esnafları ziyaret ederek, sıkıntı ve sorunlarını dinledi. Esnafların daha rahat ve huzurlu bir ortamda kendilerini hissedebilmeleri için elinden gelen ve gelebilecek tüm fedakarlıkları yapacağını ifade eden Çetin, esnafın kalkınması için yapılması gerekenler hususunda çalışmalar yaptığını da kaydetti. İlçe esnafının sürekli olarak kepenk kapattığı ve kapatılan iş yerlerinin sürekli olarak zarar ettiğini ifade eden Çetin, artık devletin sıcak elinin esnafa uzatıldığını ve esnafın huzur içinde çalışması gerektiğini kaydetti.

        Esnaflardan Serkan Aker ise, Kaymakam Çetin'in esnafları ziyaret ederek, alışveriş yapmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek.

        (MSA-Y)

        01.06.2017 09:49:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler