Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit aileleri ve gazilere iftar

        (Fotoğraflı)

        Ayten Işık

        GAZİANTEP (İHA) - Ramazan ayında Araban Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve Gaziler için iftar programı düzenlendi.

        Kaymakamlık Konutunda düzenlenen iftar yemeğine Araban Kaymakamı Emin Bağlı, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Abdulkadir Özpınar, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Mehmet İnce ve yönetim kurulu üyeleri, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behcet, Araban Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Murat Tilki, Arabanlı şehit aileleri ile gaziler ve aileleri katıldı. Araban Kaymakamı Emin Bağlı ve Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir masaları tek tek gezerek, şehit aileleri ile gazilerle ayrı ayrı hasbihal etti. Programda Araban İlçe Müftüsü Abdüsselam Aydın'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. İftar vakti okunan ezanla oruçlar açıldı.

        (SD-Y)

        01.06.2017 10:53:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler