Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maltepe'de inanç turlarına büyük ilgi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi'nin, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği inanç turları başladı. İstanbul'un önemli inanç merkezlerine düzenlenen gezi için mahalle muhtarlıkları önünden otobüsler kaldırılıyor.

        Ramazan boyunca düzenlenecek inanç turları kapsamında ilk olarak, Eyüp'te bulunan Eyüp Sultan Türbesi ve Camisi ziyaret edildi. Rehberler eşliğinde Eyüp Sultan'da bulunan külliye, imarethane ile önemli din ve devlet büyüklerinin mezarları ziyaret eden vatandaşlar, dua etti. Daha sonra Üsküdar'da bulunan Aziz Mahmut Hüdayi türbesi gezildi. Rehberlerin gidilen kutsal mekanların özelliklerini ve hikayelerini de anlattığı inanç turlarında, duygu dolu anlar yaşandı.

        Geziye katılan Maltepeli vatandaşların birçoğu, ilk kez İstanbul'un önemli ibadet merkezlerini ziyaret etme olanağı bulduklarını belirterek, mutluluklarını ifade etti. Vatandaşlar, Ramazan ayının manevi atmosferi içinde yapılan bu geziye katılmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını kaydederek, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'a teşekkür ettiler.

        (HB-ÖK-Y)

        01.06.2017 11:01:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler