Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Torbalı'da asfaltlama seferberliği

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Torbalı Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçedeki bazı yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı.

        Torbalı Belediyesi, yaz mevsimiyle birlikte şehirde bazı yolların asfaltlanmasıyla ilgili harekete geçti. Torbalı Belediyesinin hedefinin Ayrancılar, Yazıbaşı, Subaşı ve Özbey mahallelerinde 40 bin ton sıcak asfalt dökmek olduğu öğrenilirken, asfaltlama faaliyetleri için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir mesai harcamaya başladı. Fen işleri ekiplerinin gündeminde yine asfaltlama çalışmalarına ek olarak kilit parke taşı döşenmesi de olduğu kaydedilirken, Subaşı Mahallesine ve Özbey'e 14 bin metrekare kilit taş döşeneceği bildirildi. Çalışmalar kapsamında Ayrancılar da da 25 bin metrekare kilit taşı döşenmesi gündeme alınırken, ilçede asfalt sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini vurgulayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "İZSU'nun alt yapı çalışmaları nedeniyle Ayrancılar gibi kimi mahallelerimizde yol hususunda ciddi sıkıntılar yaşandı. Bu çalışmalar nedeniyle biz de geçtiğimiz yaz asfaltlama faaliyetlerine ara vermiştik. Bu yaz asfaltlama çalışmalarımız yoğun olarak devam edecek. İlçenin merkezindeki caddelerdeki yol kalitesiyle Torbalı'nın en ücra köşelerindeki yolların kalitesi aynı olacak. Torbalı'nın asfalt sorunu tamamen tarih olacak. Bunun için çalışıyoruz" dedi.

        (HG-Y)

        01.06.2017 11:12:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler