Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den AÖF sınavı için ek seferler

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, AÖF'ye girecek öğrenciler için ek seferler koyacak.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 3-4 Haziran Cumartesi-Pazar günlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi Sınavı'na girecek öğrencilerin ulaşımında sorun yaşamaması için aynı günlerde ek seferler düzenleyecek. Hafta sonu yapılacak olan AÖF sınavları dolayısıyla saat 07.00 ile 07.30 saatlerinde 435 numaralı hat KBB Emek Garajı, Çayırova, Gebze, İzmit, Umuttepe güzergahında hizmet verecek. Umuttepe'ye gidecek olan 530 numaralı hat Darıca, Gebze, İzmit güzergahında 755 numaralı hat ise Karamürsel, Gölcük, Başiskele, Umuttepe hattında hizmet verecek.

        Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Daire Başkanlığı denetim birimleri görev başında olacak. Ayrıca özel halk otobüsleri de Açık Öğretim Fakültesi sınavları için ilave seferler yapacak.

        (GY-Y)

        01.06.2017 12:34:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler