Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harmancık'ta iftar bereketi

        - Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayında ilçelerde gerçekleştirdiği iftar programları kapsamında sofralar, bu kez Harmancık'ta kuruldu

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 11 ayın sultanı Ramazan ayında ilçelerde gerçekleştirdiği iftar programları kapsamında sofralar bu kez Harmancık'ta kuruldu.

        Ramazan ayı boyunca ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla iftar yapma geleneğini sürdüren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu kez Harmancık'ta vatandaşlarla bir araya geldi. Ankara'da olduğundan dolayı iftara gecikmesine rağmen Bursa'ya döndüğü gibi Harmancık'a gelen Başkan Altepe, ilçede sevgi seliyle karşılandı.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından Harmancık'ta meydana kurulan iftar sofralarına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Ankara'da olması nedeniyle, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Harmancık iftarında vatandaşlara eşlik etti.

        "Harmancık'ta yüzler gülsün"

        Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı iftarda yaklaşık 1500 vatandaşla birlikte orucunu açan Başkanvekili Karlık, Ramazan ayının önemine değindiği konuşmasında, "Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe önderliğinde, Harmancık'ın daha hızlı kalkınması, Harmancık'taki kardeşlerimizin yüzünün gülmesi, onların yarınlara daha güvenle bakması ve her alanda Harmancık'ın kalkınması için Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet ediyoruz" diye konuştu.

        Harmancık'ın turizm ve üretimde daha da kalkınması hedefiyle çalışmaların sürdüğünü anlatan Başkanvekili Karlık, Ramazan'ın bereketinin Harmancık başta olmak üzere tüm kentte ve ülkede yaşanmasını temenni etti.

        Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya da Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Harmancık'ın değerinin daha da arttığını belirterek, ilçeye katkıları nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Altepe'ye teşekkür etti.

        Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ankara'dan Bursa'ya döner dönmez Harmancık'a geldi. İlçede yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Altepe, iftar yemeğine katılan vatandaşlarla sohbet etti. Programda ayrıca Dağ-Der'in çalışmalarına katkıları nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür belgesi takdim edildi.

        (HY-İHS

        01.06.2017 12:57:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler