Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Azizoğlu'nun eşi, şehit aileleri ile iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Tekman'da hasret gideren Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun eşi Nilgün Azizoğlu, şehit ve gazi aileleri ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Vali Seyfettin Azizoğlu ile birlikte Tekman'a giden Nilgün Azizoğlu'na, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çelik'in eşi Nadire Çelik ve Tekman Kaymakamı Kemal Karahan'ın eşi Enise Karahan eşlik etti. Tekman'da ilk olarak Anadolu Lisesi Çocuk Gelişiminin resim sergisi ve Şehit Nurullah Saraç Orta Okulunda düzenlenen proje sergisinin açılışına katılan Nilgün Azizoğlu, iftar yemeğinde ise şehit, gazi aileleri ve Tekmanlı bayanlarla bir araya geldi.

        Öğretmenevinde yapılan iftar yemeğinde misafirleri ile buluşan Azizoğlu, konuklarına beraberinde getirdiği hediyeleri dağıttı. Çocukları da sevindiren bayan Azizoğlu, halkın gösterdiği yakınlık ve misafirperverliğe teşekkür etti.

        İlçede sağlanan güvenlik ortamının önemli olduğunu, halkın da bundan büyük mutluluk duyduğunu belirten Nilgün Azizoğlu, "Halkın yüzündeki korku ve endişe izleri, yerini tebessüme bırakmış. İnsanımızdaki rahatlık, huzur ve güvenden kaynaklanan mutluluk, hepimizi sevindirdi. Birbirimizle yakınlaştık, insanlarımızla kaynaştık. Son derece hoş bir Tekman gezisi yaptık" dedi.

        İftar yemeğinin ardından 27 yıllık özlemini de gideren Azizoğlu, burada yaşayan dostlarıyla buluştu. Tekrar bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Azizoğlu, "Hepinizi çok özlemişim. Sizleri görünce aradan geçen uzun yıllara rağmen dostluğumuzun eskimediğini hissettim. Kalpten bağlılık böyle bir şey" ifadelerini kullandı.

        (ERZ-ÖB-Y)

        01.06.2017 12:58:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler