Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bergama'nın İlgili Babaları, Kaymakam Canatan'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Sertan Ergit

        İZMİR (İHA) - Türkiye'de ilk kez İzmir'in Bergama ilçesinde kurulan İlgili Babalar Derneği Yönetimi İlçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan'ı makamında ziyaret etti.

        Ziyarette Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan'a Bergama İlgili Babalar Derneği hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Avukat Hakan Çakar, Anne Çocuk Eğitim Vakfının ( AÇEV ) Baba Destek Programına katılan ve İlgili babalığın geliştirilmesi, çocuğun gelişimine destek sağlayabilmesi ve bu anlamda daha fazla sorumluluk sahibi olmayı, sevmesini bilen babalar olmak için Bergama İlgili Babalar Derneğini kurduklarını belirtti.

        Ziyaretin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan "Türkiye'de ilk kez Bergama'da kurulan İlgili Babalar Derneğinin çalışmalarını yakından ve ilgi ile takip ediyorum. Mülki amir ya da İdareci olmanın dışında ben de bir babayım ve iki evladım var .Mesai saatlerinin dışında kalan zamanlarda ailem ve çocuklarım ile birlikte zaman geçiriyorum "dedi.

        Ziyaret, hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

        Sevmesini bilen babalar için

        Türkiye'de ilk kez İzmir'in Bergama ilçesinde kurulan İlgili Babalar Derneği Anne Çocuk Eğitim Vakfının (AÇEV ) Baba Destek Programına katılan ve ilgili babalığın geliştirilmesi, çocuğun gelişimine destek sağlayabilmesi ve bu anlamda daha fazla sorumluluk sahibi olmayı, sevmesini bilen babalar olmak için kurulan bir dernektir. Çok yakın bir geçmişte kurulmasına rağmen düzenlediği etkinlikler ile herkesin beğenisi kazanan Bergama İlgili Babalar Derneği Babalar çocuklarının gelişimi ile ilgili daha fazla sorumluluk alsın diye rol almayı ve babaların çocuklarının bakımında, gelişiminde sorumluluk üstlendiği, çocukları ile karşılıklı ve yakın ilişki kurduğu, birlikte zaman geçirdiği ilgili babalık modelinin öneminin tüm toplumda anlaşılmasını hedefliyor.

        (SE-Y)

        01.06.2017 13:23:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler