Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çavdarhisar Şehit Sebahattin Şenkal Anaokulundan Bahar Şenliği

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar Şehit Sebahattin Şenkal Anaokulu tarafından düzenlenen yıl sonu bahar şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

        Şenlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrenciler öğretmenleri nezaretinde müzik eşliğinde çeşitli gösteriler sundu. Öğrenci velileri ve vatandaşlarında katıldığı bahar şenliği oldukça renkli geçti.

        İstiklal Marşının tamamının öğrenciler tarafından ezbere okunması, 'Bayrak' şiirinin okunması stadyumu dolduran vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

        Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, "Okul öncesi eğitimin büyük önem taşıdığını bilmeyenimiz yoktur. Biz de ağaç yaşken eğilir düşüncesiyle hareket eden okul idaremizin her zaman yanındayız. Okul öncesi çağında çocuklarımızın eğitim almalarının son derece önemli olduğunun bilincindeyiz. Belediye olarak her zaman yanlarındayız, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımızın bilinmesini isteriz'' ifadelerini kullandı.

        Bahar şenliklerinde Çavdarhisar Kaymakamı Kadir Yurdagül, Belediye Başkanı Halil Başer ve Çavdarhisar Milli Eğitim Müdürü Ginyas Kaya tarafından minik öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. (YD-EFE)

        01.06.2017 13:46:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler