Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sincik modern bir görünüme kavuşuyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Erkut

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Sincik ilçesi şehir giriş yolu ve kent içerisinde toplam 2 buçuk kilometre bitümlü sıcak asfalt dökülüyor.

        Sincik ilçesi şehir geçişinde 1 kilometrelik bölünmüş yol, 1 buçuk kilometrelik bulvar bitümlü sıcak karışım ile yapılmaya başlandı.

        Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut yaptığı açıklamada, "İlçemizin girişindeki Sincik Boğazdan başlayarak Sincik şehir geçişinde 1 kilometre bölünmüş yol ve Hastane Kavşağı teşkil edilmiş olup, bu kesimin kaplaması bitümlü sıcak karışım (BSK) olarak yapılacaktır. Bu kesimle bir bütün oluşturacak şekilde Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünce, Sincik şehir geçişi mevcut 1 buçuk kilometrelik tek yol olan kesimin de BSK kaplaması ve kaldırımları düzenlenerek toplam 2 buçuk kilometrelik bulvar hüviyetine kavuşturulacaktır. Bununla birlikte ilçe merkezindeki bu caddemizin kanalizasyon ve şehir içme suyu şebekesi yenilenecektir. Şehir merkezinde biriken yağmur suları için tahliye yerleri yapılacak, böylece ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşacaktır" dedi.

        (AE-AHM)

        01.06.2017 13:50:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler