Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Göller Yaylası yolu genişletildi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yaylalara çıkmaya başlayan Adanalıların ulaşımda sıkıntı çekmemesi için Göller Yaylası (Kozan) yolunda yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

        Yayla yolundaki dar olan 860 metre yol boyunca Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün butona basmasıyla 4 ton dinamit patlatılarak kayalar delindi yol genişledi.

        Göller Yaylası'nda su problemini çözdükten sonra yolda da çok büyük çalışmalar yaptıklarını ve yapılan yolun bir yayla yolundan daha öte iki ilçeyi birbirine bağlayacak nitelikte olduğunu ifade eden Sözlü, "Yegane gayemiz tek insanımızın bile olduğu yere hizmet götürmek. Cumhuriyet nesli olarak yaşadığımız topraklarımızı kıymetlendirmeliyiz" dedi.

        Patlamanın ardından Başkan Sözlü yolu tekrar inceledi.

        (ELF-Y)

        01.06.2017 13:58:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler