Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Din görevlileri Burhaniye'de toplanacak

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, İlçe Müftülüğü Yaz Kuran Kursları için hazırlıklarını sürdürürken, Burhaniye-Ayvalık ve Gömeç ilçelerindeki din görevlilerinin bir araya gelecekleri bildirildi. Toplantının 5 Haziran Pazartesi günü yapılacağını anlatan Müftü Hacı Öz, Yaz Kuran Kurslarının ele alınacağını söyledi.

        Burhaniye Müftülüğü, okulların tatilinden sonra camilerde başlatılacak kurslar için hazırlıklarını sürdürürken, 5 Haziran pazartesi günü de bir toplantı yapacak. Toplantının Reha Yurdakul Kültür Merkezi'nde yapılacağını anlatan Müftü Hacı Öz, "Okulların tatilinden sonra tüm camilerde Yaz Kuran kursları başlayacak. Görev alacak arkadaşlarımız için bir toplantı düzenliyoruz. Toplantıya Burhaniye'nin yanı sara Ayvalık ve Gömeç ilçelerindeki din görelileri de katılacak. Toplantımıza yaklaşık 200 kişinin katılmasını bekliyoruz" dedi.

        (FT-

        01.06.2017 14:10:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler