Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırkağaç çöplüğü haşerelere karşı ilaçlandı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, mevsim sıcaklıklarının artmaya başlamasıyla birlikte haşerelerin çoğalmasını engellemek amacıyla ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan ilaçlama çalışmaları kapsamında Kırkağaç çöplüğünde ilaçlama yapıldı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte haşerelerin sayılarının artmasını önlemek amacıyla ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Kırkağaç'ta açık alanlarda yapılan ilaçlama çalışmasının ardından Kırkağaç çöplüğünde de ilaçlama çalışması yapıldı.

        Yapılan ilaçlama çalışmasını yerinde kontrol eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, haşereler karşı yapılan ilaçlama çalışmalarının daha yaşanabilir bir Kırkağaç için tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.

        (ÖND-Y)

        01.06.2017 14:25:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler