Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Haktankaçmaz: "Halka hizmet hakka hizmettir"

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, 'halka hizmet hakka hizmettir' düsturu ile hareket ettiklerini söyledi.

        Keskin Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile ilçeye bağlı mahalle muhtarları Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

        Keskin'e bağlı muhtarlıklar adına Keskin Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Şaşmaz, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar, Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın'ı ziyaret ederek yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini verdikleri plaketle ilettiler.

        "Halka hizmet hakka hizmettir"

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Haktankaçmaz, il, ilçe, kasaba, köy ayrımı yapmadıklarını, her noktaya hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Keskin ilçesine bağlı köylerin de gerekli hizmeti almaya devam edeceğini belirten Vali Haktankaçmaz "Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile hareket ediyoruz" diye konuştu.

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ise ziyaretten dolayı muhtarlara teşekkür ederek yatırım programındaki hizmetleri bütün mahallelere ulaştırmaya devam edeceklerini kaydetti. Aydın, Keskin ilçesine bağlı kırsal bölgedeki mahallelere 2017 yılı yaz döneminde 60 kilometre sıcak asfalt atılacağını, havaların iyi gitmesi durumunda Haziran ayı içerisinde bu çalışmaların başlayacağını belirtti.

        "Yol çalışmalarından çok memnunuz"

        İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın ve Yol Müdürü Hülya Karapınar ve ekibine özellikle teşekkür ettiğini ifade eden Keskin Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Şaşmaz, "Kırıkkale İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün çalışmalarından biz muhtarlar olarak çok memnunuz. İl Özel İdaresine bağlı ekipler 7/24 biz muhtarların taleplerini karşılıyor. Keskin ilçesine bağlı 55 köy muhtarı olarak, tüm zamanını köylere ve il geneline hizmete adayan İl Özel İdaresi yöneticilerine ve ekibine teşekkür ediyor, hizmetlerin devamını bekliyoruz" dedi.

        Ziyaretler sırasında, ilçeye bağlı mahallelerin devletten gereken her türlü desteği aldığını hatırlatan Başkan Şaşmaz, bu hizmetlerin devamını beklediklerini, mahallelerine hizmet eden bürokrasinin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

        (MT-SLH-Y)

        01.06.2017 14:37:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler