Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüp Belediyesi Ramazan'da yüzleri güldürüyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Belediyesi Ramazan ayında gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Ramazan erzak kolilerini ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Dağıtılan erzak kolileri ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor.

        Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ramazan ayında da sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Her fırsatta, paylaşmanın bereketi arttırdığını, kardeşlik duygularını pekiştirdiğini dile getiren Başkan Aydın'ın önderliğinde belediye ekipleri Ramazan ayında da Eyüp sakinlerine hizmet etmeye devam ediyorlar.

        Yıl boyunca ilçedeki ihtiyaç sahiplerine erzak, yakacak ve her gün sıcak yemek dağıtan Eyüp Belediyesi, Ramazan boyunca da paylaşmaya, vatandaşın ayağına hizmet götürmeye devam ediyor.

        Başkan Remzi Aydın tarafından, Ramazan boyunca kurulan gönül sofraları binlerce vatandaşı buluştururken, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de ilçede mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak, Ramazan erzak kolilerini, önceden belirlenmiş adreslerde yaşayan ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor. Her gün 2 veya 3 mahalle dolaşan ekipler Ramazan erzak kolilerini vatandaşların evlerine kadar götürerek teslim ediyorlar.

        Kolilerin teslim edildiği aileler Başkan Aydın'a ve ekibine dualarla teşekkür ediyorlar. Ekipler günlük 150 ile 300 arasında değişen sayıda aileye kolileri ulaştırıyorlar. Kolilerin içerisinde kavurma da dahil olmak üzere gıda maddeleri bulunuyor. Ekipler Ramazan boyunca 5 bin koli erzağı ihtiyaç sahipleriyle buluşturacak.

        Başkan Remzi Aydın yapılan çalışmalarla ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: "Belediyemiz, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanındadır. Eyüp Sultan, Peygamber Efendimizin 'komşusu aç iken tok yatan bizden değildir' Hadis-i Şerifi'nde olduğu gibi, yardımseverliğin, birlik, beraberlik ve paylaşımın en yoğun yaşandığı ilçelerimizden biridir. Biz huzurun başkenti olmasını arzu ettiğimiz Eyüp'ümüzde herkesin yüzünün gülmesini, ihtiyaç sahiplerinin her zaman mutlu olmasını arzu ediyoruz."

        (HB-BA-Y)

        01.06.2017 14:52:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler