Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu ile Belediye arasında anlaşma imzalandı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis Belediyesi ile Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu arasıda 2 tarihi evin restorasyonu için anlaşma imzalandı.

        Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ (GmbH) ile Kilis Belediyesi arasında 2 adet geleneksel Kilis evinin yapılması ve toplum merkezi olmak üzere renovasyon ve restorasyonu, Belediyeye ait YOYAV Meslek Edindirme Merkezinin ve kültürler arası topluluk kursları ve faaliyetleri için renovasyonu yapılacak. Belediye Başkanı Hasan Kara, "Bu renovasyon kapsamında kurs merkezi için gerekli materyal, ekipman ve gerekli tüm malzemelerin temin edilmesini kapsamakta ayrıca yapılan bu protokolde bunlara ilave 8 geleneksel Kilis evinin restorasyonunun da yapılması konusunda anlaşma sağladı" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        01.06.2017 14:55:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler