Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Bulutlar, 13 askerin şehadeti dolayısıyla taziye mesajı yayımladı

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Şırnak'taki helikopter kazasında 13 askerin şehadeti dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

        Mesajında, 13 askerin şehadet haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğini vurgulayan Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, "Şırnak Şenoba Tugay Komutanlığından kalkan bir helikopterin kaza sebebiyle düşmesi neticesinde 13 vatan evladımızın şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrendim. Acımız büyüktür ve tarifsizdir. Terörle mücadelede bölgede başlatılan ve sonuca gidilen büyük bir operasyon da görev alan bu kahramanlarımızı asla ve asla ne bizler nede bu millet unutmayacaktır. Başta tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'dan rahmet, geride bıraktıkları ailelerine, Türk Milleti'ne ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diliyorum." görüşlerine yer verdi.

        (ERZ-AA-Y)

        01.06.2017 14:57:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler