Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'de Başkanlardan Şehitler için taziye mesajı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu helikopter kazasındaki şehitler için taziye mesajı yayınladı.

        Denizli'de, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba Beldesinde meydana gelen Helikopter kazasında şehit düşen askerler için birer mesaj yayınladı.

        Zolan:"Askerlerimiz 80 milyonun kalbinde yaşamaya devam edecek"

        Şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Mübarek ramazan ayında aldığımız bu elim haber bizleri derinden üzdü. Vatanımız için verdikleri mücadelede şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimiz 80 milyonun kalbinde yaşamaya devam edecektir. Ülkemizin huzur ve güvenliği, milletimizin birlik ve beraberliği için her türlü şer odaklarına karşı gece gündüz demeden mücadele eden kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum" dedi.

        Gürlesin:"Acımız çok büyük"

        Aralarında üst düzey subaylarının da aralarında bulunduğu 13 askerin şehit olmasının ülkeyi acıya boğduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Bölgedeki operasyonları yöneten bir Tümgeneralimiz ile çeşitli rütbelerden subaylarımızın da aralarında yer aldığı helikopterin düşmesi hepimizi üzdü. Bu kayıplarımızın acısını, milletimizle birlikte derinden yaşıyorum. Acımız çok büyük. Terörle mücadelede konusunda son zamanlarda elde edilen başarılara imza atan bu askerlerimizin kahramanlıklarını, ülke ve millet olarak asla unutmayacağız. Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet dilerken; şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, sabırlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Subaşıoğlu,"Millet olarak büyük bir üzüntü yaşamaktayız"

        Büyük bir acı ve üzüntü yaşadıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Maalesef Şırnak'ta üzücü bir olay yaşanmış, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait helikopterimiz, havalandıktan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düşmüştür. Yaşanan bu kaza sonucu 13 vatan evladımızı kaybetmiş bulunmaktayız. Acımız çok büyüktür. Millet olarak büyük bir üzüntü yaşamaktayız. Şehadet mertebesine ulaşan 13 askerimize Allah'tan rahmet, sevenlerine ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

        (MT-SÇ)

        01.06.2017 15:33:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler