Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanyolu'nda yüz güldüren dere temizlik çalışması

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Alanyolu Mahallesi'nde gerçekleştirdiği dere temizlik çalışmasıyla su taşkınlarından şikayetçi vatandaşların yüzünü güldürdü.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede bulunan dere ve kanalların vatandaşlar için tehlike arz etmesinin önüne geçiyor. Bu amaçla dere temizlik çalışmalarını sürdüren MASKİ, Köprübaşı ilçesinin Alanyolu Mahallesi'nde beklenen bir hizmeti daha uygulamaya geçirdi. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler mahallede 600 metrelik dere temizlik çalışması yaparak su taşkınlarının önüne geçti.

        Mahalleye yapılan hizmetlerin hepsinden çok memnun olduklarını söyleyen Alanyolu Mahalle Muhtarı Mehmet Aksoy, "Deremiz temizlenmeden önce yağmurlu havalarda çok sıkıntı yaşadık. Mezarlığımızın hemen yanından geçen dereden taşan sular, buraları çamur içinde bırakıyordu. Yolumuz sudan kapanma aşamasına kadar gelmişti. Şimdi deremiz temizlendi. Ayrıca yine MASKİ tarafından altyapımız da yapıldı. Yapılan hizmetler için bin kere şükretsek azdır. Çalışmaların hepsinden memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

        (ÖND-Y)

        01.06.2017 16:30:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler