Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşlılar ve engelliler iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki yaşlı ve engelli vatandaşlarla; Hekimbaşı'nda bir restoranda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Ümraniye Belediyesi her akşam, iftarda birçok farklı noktada Ümraniyelileri ağırlıyor. Bu kapsamda bir restoranda gerçekleşen ve Ümraniye'de yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşların katıldığı iftar programı yoğun ilgi gördü. Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Yavuz Urgun, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Türkân Öztürk ve Sibel Şenocak, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Nuh Gergin meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Ümraniye İlçe Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Yavuz Urgun, programda bir selamlama konuşması gerçekleştirerek Başkan Hasan Can'a desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

        Gerçekleşen iftar yemeğine katılanÜmraniye Belediye Başkanı Hasan Can,yaşlı olmanın kültürümüzdeki değerinden bahsederek, "Sizlerle Ramazan ayında bu güzel vesileyle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi. Başkan Can, gençlere de; "Anneniz babanız yanınızda yaşlılığa ulaşırsa, onlar 'Üf' bile demeyin ve onları azarlamayın" ayetine atıfta bulunarak "Bir gün sizler de yaşlı olacaksınız. Yaşlı olduğunuzda size nasıl davranılsın istiyorsanız büyüklerinize öyle davranın. Rabbim hepimize hayırlı ömür nasip etsin, imanla Kur'an'la göçmeyi nasip etsin" dedi.

        (HB-ÖK-Y)

        01.06.2017 17:22:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler