Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cizre'de öğrencilere yönelik uyuşturucu konferansı devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şube Başkanlığı Cizre Belediye Başkanlığı koordinesinde 'Hayat Suyu Projesi' kapsamında öğrencilere 'Uyuşturucunun zararları ve korunma yolları' konulu konferanslarını sürdürüyor.

        Proje kapsamında düzenlenen ve Cizre Belediyesi'nin koordine ettiği konferans kapsamında Cizre Merkez Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Lisesi öğrencilerine uyuşturucunun zararları ve korunma yolları anlatıldı. Cizre ilçe merkezinde birçok okulda çok sayıda öğrenciye ulaştıklarını belirten Yeşilay Cemiyeti Şırnak Şube Başkanı Turgay Birlik, "Amacımız gençlerimizi ve çocuklarımızı uyuşturucu ve uyuşturucu gibi zararlı olan zararlı alışkanlıklar hakkında bilgilendirip onları bu tür alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bu anlamda Cizre'de verdiğimiz konferanslarda bizlerden desteklerini esirgemeyen Cizre Belediye Başkanı Ahmet Adanur'a ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

        Yapılan konuşmaların ardından Yeşilay Cemiyeti görevlileri tarafından öğrencilere, uyuşturucunun zararları ve korunma yolları, tütün ürünlerinin insan sağlığına verdiği zarar ve benzeri konularda bilgilendirme yapıldı.

        (AY-AKK-Y)

        01.06.2017 17:22:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler