Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Birecik semt sahalarına kavuşuyor

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde semt sahaları projesi hayata geçirildi.

        Birecik Kaymakamlığı tarafından koordine edilen, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da desteklenen ve Birecik'te 11 mahalleye yapılması hedeflenen semt sahaları projesi Birecik Belediye Başkanlığı tarafından yürütülüyor. "Semt Sahaları Projesi" kapsamında yapılacak olan 11 mahalle belirlenmiş olup Birecik Belediye Başkanlığınca ihale aşamasına geçirildi.

        Birecik'te semt sahaları projesinin hayata geçirilmesi ile Birecikli gençlerin spor yapabilecekleri nitelikli sahalara daha kolay ulaşabilmeleri, daha sağlıklı ve daha sosyal bir yaşam biçimine kavuşmaları hedefleniyor. Semt sahaları projesinin hayata geçirilmesinde Başta Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Birecik Belediye Başkanlığı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, "Gençleri spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutabiliriz. Bu amaçla ilçemiz sınırları içerisinde gençlerimizin spor yapabilecekleri alanları çoğaltıyoruz" dedi.

        Gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımız için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

        (AK-SD-Y)

        01.06.2017 18:15:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler