Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karadağ, muhtarlarla biraraya geldi

        (Fotoğraflı)

        ÇORUM (İHA) - AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

        Toplantıda sorun ve taleplerle ilgili muhtarların sözlü olarak görüşleri alınırken mahallelerde yaşayan vatandaşlara daha verimli hizmet etmek için neler yapılabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Mahallelerde bulunan imkanları kısıtlı, yaşlı ve ihtiyaç sahibi insanların tespit edilmesi ve bu vatandaşlara özellikle Ramazan ayında ulaşılabilmesi adına teşkilatlarla muhtarlıkların ortak çalışması kararı alındı.

        AK Parti iktidarının sosyal yardımlaşmada ülkemize çağ atlattığını dile getiren AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, "Haksız yere başvuru yapıp bu yardımların suistimal edilmesinin önüne geçilmesi adına muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Eğer biz gerçekten fakirimize fukaramıza sahip çıkacaksak burada bir yanlışlık varsa hep birlikte onu düzeltmemiz lazım. AK Parti hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalar kamuoyu tarafından takdir ile karşılanmaktadır. Tabi bunlar yeterli mi? değil ve hükümetimiz yeni yatırım programları ile yeni çalışmalar yürütmektedir. Bu çalışmalar bizi daha da onure ediyor. Yapılan çalışmaların amacı milletimizin yaşam standartını yükseltmek ve yaşam kalitesini artırmaktır. Bu nedenle muhtarlarımızla da istişare ederek sorunlarını dinledik inşallah bundan sonra daha profesyonel bir şekilde çalışacağız" dedi.

        Toplantıya Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, parti yöneticileri ve mahalle muhtarları katıldı.

        (MMY-BÖ)

        01.06.2017 18:30:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler