Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler den yıl sonu sergisi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Kumluca ilçesi Mimar Sinan Ortaokulu öğrencileri dönem içinde hazırladıkları teknoloji tasarım ve görsel sanatlar sergisini açtı.

        Kumluca'da Mimar Sinan Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından dönem içinde hazırlanan teknoloji tasarım ve görsel sanatlar sergisi okulun zemin katındaki salonda açıldı. Açılış törenine ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Teknoloji Tasarım Öğretmenleri İlkin Usluca Köse, Fatma Dilekcan Saldıran, Görsel Sanatlar Öğretmeni Ömer Çavuşoğlu önderliğinde öğrenciler dönem içinde sergilemeye değer 250 yakın eser hazırladı.

        Okul Müdürü Hasan Gümüş, "Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz geri dönüşüm, keçe, strafor, kıl testere, cam, mozaik, keneveçe, mutfak takımları, tabak süsleme, güveç ve küp süsleme, kabartma ve birim çalışmalarından oluşan yaklaşık 250 eser sergilendi. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederim" dedi.

        (RS-SÇ-Y)

        02.06.2017 09:17:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler