Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça'da ücretsiz kitap dağıtımı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Foça Kitap Kulübü ve Foça Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl yedinci kez düzenlenen kitap şenliğinde ücretsiz kitap dağıtımı yapılacak.

        'Okuyalım, Paylaşalım!' sloganıyla yola çıkan Foça Belediyesi ve Foça Kitap Kulübü, kitap şenliğinde yaklaşık üç bin bin kitabı okuyucularıyla buluşturacak. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, birçok yere örnek olan şenliğin, insanlara okuma alışkanlığı kazandırdığını söyledi. Başkan Demirağ, "Kitaplar paylaştıkça çoğalır. Bizler de Foça Kitap Kulübümüzle birlikte bu anlayışla hareket ederek, Foçalıların kitaplarla buluşmasına katkı koyuyoruz. 3 Haziran Cumartesi günü düzenlediğimiz kitap şenliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

        Foça Demokrasi Meydanında saat 11.00'de düzenlenen kitap şenliğinde, kitap dağıtımının yanı sıra çocuklar için çocuklara yönelik aktiviteler, halk oyunları gösterisi ve mini konserler olacak.

        (MDY)

        02.06.2017 10:32:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler