Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Suriyeli ailenin iftar sofrasına misafir oldu

        (Fotoğraflı)

        Sedat Ağacıkoğlu

        KASTAMONU (İHA) - Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin Suriyeli aileye iftarda konuk oldu.

        Kaymakam Deniz Pişkin Marangozlar sanayi sitesinde bir işyerinin ikinci katında ikamet eden 3 aileden oluşan Suriyeli Rahman Uniz ve ailesi ile iftarını açtı. Suriyeli aile tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Kaymakam Pişkin, aile ile bir süre sohbet etti.

        Aile reisi Rahman Uniz, iftarda ilçe kaymakamının kendilerine misafir olacağını duyduklarında çok heyecanlandıklarını dile getirerek, "İlçe Kaymakamının bize misafir olacağını duyunca hazırlık yapmak istedik ama bunu yetkililer kabul etmedi. Kaymakam Bey'in iftarını beraberinde getireceğini söylediler. Biz hazırladığımız yemekleri de sofraya koyduk. Kaymakamın ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti. Yetimlerle beraber yaşıyoruz. Onlar da Kaymakam Bey'in gelişine çok sevindiler" dedi.

        Kaymakam Deniz Pişkin 3 ailenin birlikte yaşadığı evde bulunan çocuklara oyuncak hediye etti. Rahman Uniz ziyaretten çok memnun kaldığını dile getirerek, hallerine şükrettiklerini ve durumlarının çok iyi olduğunu ifade etti.

        (SDA-İÇ)

        02.06.2017 10:47:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler