Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pazaryolu'nda 25. Geleneksel İftar Yemeği

        (Fotoğraflı)

        Nejdet Yılmaz

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'un Pazaryolu İlçesinde 25. Geleneksel İftar Yemeği programı düzenlendi.

        Pazaryolu Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca ilçede yaklaşık 100 kişiye iftar yemeği veriliyor. 25. Geleneksel İftar Yemeğinde de kardeşlik sofrası kuruldu. İlçe halkı birlikte iftar yapmanın huzuruna vardı.

        Pazaryolu Belediye Başkanı Recep Kaplan, "Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da kurtuluş olan bir ay içerisinde bulunuyoruz. Bu ayda Müslümanlar iftar sofralarında bir araya geliyor. İftarlarını beraber açıyorlar. Yine konu komşu bir araya toplanıyor teravih namazları kılınıyor, sahurlar yapılıyor, İslam'ın bize bahşetmiş olduğu bu güzel manevi iklimi hep beraber paylaşıyoruz. Ramazan ayında yine yardımlar yapılıyor, zekâtlar veriliyor, sadakalar veriliyor. Bizde ilçe halkımıza hizmet vermeye gayret ediyoruz." dedi.

        (NY-AA-Y)

        02.06.2017 11:04:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler