Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sapanca Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        Şirin Doğan

        SAKARYA (İHA) - Sapanca Belediyesi yaptığı altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

        Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gazipaşa Mahallesi, Güldibi Mahallesi, Rüstempaşa Mahallesi, Sahil Caddesi, Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi, Hacımercan Eski Adapazarı Yolu Mevkii, Yanık Afad, Kurtköy Yavuzselim Mahallesinde alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından asfalt serim çalışmalarını gerçekleştirdiler. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt çalışmalarının belirlenen program çerçevesinde tüm mahallerde süreceğini açıkladı. Her mahallede farklı bir çalışma yaptıklarını ve bu çalışmaların mahalle halkı ile yapılan istişareler doğrultusunda şekillendiğini ifade eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, "Planlı ve programlı çalışıyoruz. Belediye olarak her mahallenin kendi eksik ve ihtiyaç planına göre hizmetlere yön veriyoruz. Belirlenen program çerçevesinde tüm mahallelerimizin eksiklerini gidermek için yoğun olarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

        (BCT-RFK-Y)

        02.06.2017 11:54:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler