Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFAD 'Bilgilendirme Toplantıları'na devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Burak Can Tokyürek

        SAKARYA (İHA) - Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında hazırlanan Sakarya Afet Müdahale Planı (TAMP Sakarya) çerçevesinde 'Bilgilendirme Toplantıları' İlçe Kaymakamlıklarında ve Belediyelerde devam ediyor.

        Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından tüm İlçe Kaymakamlıklarında ve Belediyelerinde düzenlenen TAMP Bilgilendirme Toplantısı Geyve Kaymakamlığında devam etti. Toplantıya Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Müdürleri ve Kaymakamlık çalışanları katıldı. Planlama ve Zarar Azaltma Şube Müdürü Ömer Baran Cengiz tarafından yapılan TAMP 'Bilgilendirme Toplantısı'nda; TAMP'ın sözlü ve görsel tanıtımı, Sakarya'nın afetselliği, Kaymakamlıkların ve Belediyelerin Sakarya Afet Müdahale Planı kapsamında destek çözüm ortağı olduğu yerel düzey hizmet grubu operasyon planlarındaki görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verilerek, olası bir afette 81 ilde devreye giren AYDES (Afet Yönetim ve Karar Destek Sistemi) sisteminin işleyişi hakkında da bilgiler verildi.

        (BCT-RFK-Y)

        02.06.2017 12:44:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler