Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Uzan'dan Türkiye birincilerine ödül

        (Fotoğraflı)

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Türkiye birincisi olan beş öğrenciyi ödüllendirdi.

        Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, beraberindeki TEOG Türkiye birincisi öğrencilerle Kaymakam Uzan'ı makamında ziyaret etti. Bulanık'ta TEOG sınavında Türkiye birincisi olan beş öğrenciyi tebrik eden Kaymakam Hacı Arslan Uzan, "Sizin gibi gençlerin güzel yerlerde, güzel üniversitelerde görmek gerçekten bizleri sevindiriyor. İyi bir liseye gitmeniz, iyi bir üniversite kapılarını aralayacaktır. Hakikaten şu imkânlarımızın kısıtlı olduğu bir yerde güzel bir başarı elde etmeniz, her türlü takdire şayandır. Hem kendinizi onura ettiniz, hem ailenizi, hem bizi onura ettiniz. Allah sizlerden razı olsun. İnşallah sizleri devletimizin üst kademelerinde görmek istiyoruz" dedi.

        Kaymakam Uzan, beş öğrenciye laptop bilgisayar hediye etti.

        (MSA-Y)

        02.06.2017 12:51:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler