Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Azizoğlu, göçmenlerle iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'daki göçmen misafirlerle iftarda bir araya gelen Vali Seyfettin Azizoğlu, Türk milletinin geçmişte olduğu gibi bugünde mazlum ve mağdur Müslümanların yanında olduğunu söyledi.

        Erzurum Göç İdaresi İl Müdürlüğü tarafından Aşkale Geri Gönderme Merkezinde iftar yemeği düzenlendi.

        İftara, Vali Seyfettin Azizoğlu'nun yanı sıra, Göç İdaresi Genel Müdürü Atilla Toros, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve göçmenler katıldı.

        Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Azizoğlu, Ramazan Ayının manevi atmosferini göçmen misafirlerle paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Türkiye'nin İslam coğrafyasının için umut ışığı olduğunu söyleyen Vali Azizoğlu, "Milletimiz, tıpkı tarihte olduğu gibi bugünde ülkelerinde yaşanan olaylar nedeniyle kendisine sığınan mazlum ve mağdur Müslümanların yanında olmuştur. Erzurum ahalisi de, ilimizde başlattığımız yardım kampanyalarında darda kalanlara daima yardım elini uzatmıştır. İslam coğrafyası üzerinde bu dönemde kirli oyunlar oynanıyor. Bu oyunların üstesinden de birlikte geleceğiz. Biz sizlerle bir elin parmakları gibiyiz. Birbirimizden ayrılamayız. Birliğimizi sürdürdüğümüz sürece de bu alçakça oyunlar amacına ulaşamayacaktır" dedi.

        İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula'nın yaptığı dua ile sona eren iftar yemeğinde, Vali Azizoğlu, göçmen çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

        (AA-AA-Y)

        02.06.2017 13:20:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler