Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel çocuklar doyasıya eğlendi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'de, sosyal sorumluluk projelerine hız veren İzmir Optimum Alışveriş Merkezi, bu kezde özel eğitime ihtiyaç duyan, içlerinde otizm ve down sendromlu çocukların bulunduğu minik ziyaretçilerinin yüzünü güldürdü.

        İzmir Optimum ve Gaziemir İlçe Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleşen etkinlik dizisinde, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler ve aileleri unutamayacakları anlar yaşadı. Her çarşamba AVM'nin sağladığı buz pateni etkinliklerine katılan çocuklar, önce alışveriş merkezinde yer alan restoranda hazırlanan kahvaltı ile güne başladı. Sağlıklı bir kahvaltının ardından profesyonel eğitmenler eşliğinde buz pateni yapan çocuklar keyifli dakikalar yaşadı. Bir ay boyunca özel eğitim alan 80 çocuk, buz patenini ilk defa denemenin de mutluluğunu yaşadı.

        Özel eğitim alan çocukların yaşıtlarıyla sosyalleşmeleri ve öz güvenlerinin artması amacıyla düzenlenen etkinlik dizisindeki Lego Festivaline de katılan çocuklar, hem eğlendi, hem de el becerilerini geliştirdi. Çocuklar için eğlence bununla da sınırlı kalmadı. Çocuklar merkezdeki sinemada Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Usman'ın da katılımıyla üç boyutlu 'Patron Bebek' filmini aileleriyle birlikte izleyerek sinemanın keyfini çıkardı.

        (HG-Y)

        02.06.2017 13:20:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler