Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Reşadiye'de Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Ay

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde ilkokul öğrencileri düzenlenen geleneksel çocuk oyunları şenliğinde doyasıya eğlendi.

        Reşadiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, bu yıl ilki gerçekleştirilen geleneksel çocuk oyunları şenliklerine, 3 ilkokuldan 72 öğrenci katıldı. Şenlik kapsamında 4 ayrı parkur oluşturuldu. İlçe stadyumunda düzenlenen şenlikte bayrak koşusu, çemberle işbirliği oyunu, fasulye torbası atma ve halat çekme oyunlarında öğrenciler mücadele etti. Yapılan etkinlik büyük heyecana sahne olurken, oyunlarda doyasıya eğlenen çocukların mücadelelerinde renkli görüntüler oluştu. Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem ve Belediye Başkanı Cemil Kılıç tarafından, dereceye giren öğrencilere madalyaları törenle takdim edilirken tişört hediye edildi.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde düzenlenen şenliklere çocukların katılımından oldukça memnun olduklarını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murtaza Çelik,"Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliklerini bu yıl Reşadiye'de ilk defa düzenliyoruz. Bu oyunlar sayesinde çocuklarımız geçmişte hangi oyunların oynandığını öğrenmiş oluyor" dedi.

        (HA-UY-Y-)

        02.06.2017 13:33:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler